Καλησπέρα παιδιά, νέο μέλος κι εγώ, σας ανακάλυψα ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για το καινούργιο μου Bold 9900. Αφού λοιπόν παρατήρησα πως αυτή η ενότητα είναι άδεια είπα να κάνω εγώ την αρχή.

Ως χρήστης έχουν περάσει από τα χέρια μου οι εξής συσκευές:
Storm 9520, Curve 8900, Curve 9300 3G, Bold 9780 και τις τελευταίες 3-4 μέρες το Bold 9900.
Θετικές εντυπώσεις μου άφησε στην αφή, η αίσθηση κατά τη γραφή νομίζω πως πλησιάζει κανονικό πληκτρολογιο, η ανταπόκριση στο δάχτυλο (touch) άμεση.
Αρνητική εντύπωση, η μπαταρία που στις πρώτες φορτίσεις άδειαζε στις 10 ώρες. Διάβαζοντας όμως είδα πως οι περισσότεροι έχουν/είχαν το ίδιο πρόβλημα που σύμφωνα με όσα γράφονται οφείλεται στο λειτουργικό.
Για να μην πολυλογώ, όλο το Σαββατοκύριακο δοκίμαζα διάφορες εκδόσεις, επίσημες και μη, μέχρι που κατέληξα στη συγκεριμένη. Αν λοιπόν υποθέσουμε πως το πρόβλημα δεν είναι στο υλικό και πως η ήδη μικρή μπαταρία δεν ήθελε 2-3 φορτίσεις για να "πάρει μπρος", τότε έχω να πω πως η έκδοση αυτή, αρχικά τουλάχιστον, δείχνει να έχει διορθώσει το πρόβλημα, αφού χθες τα ξημερώματα από το 90% έφτασε σήμερα το απόγευμα να είναι στο 15%, χωρίς όμως ιδιαίτερα επίπονη χρήση (με 2-3 καλά τηλεφωνήματα ωστόσο, που ως γνωστό ρουφάνε τη μπαταρία).
Αυτά τα λίγα για αρχή κι ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.
Ανδρέας